0182-352060

Mail ons

info@fysiofitness-bergambacht.nl

Bezoek ons

Meidoornstraat 5 - Bergambacht

Algemene fysiotherapie

algemene fysiotherapie?

De fysiotherapeut is een expert in houding en beweging. Een fysiotherapeut helpt bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van lichamelijke klachten en zorgt ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen. De zorg van een fysiotherapeut wordt op de individuele situatie aangepast en is gericht op het doel dat u wilt bereiken.

Wat doet de fysiotherapeut?

Bij de eerste afspraak wil de fysiotherapeut precies weten wat uw lichamelijke klachten zijn, om te kunnen beoordelen of u gebaat zou zijn bij fysiotherapie.

Als duidelijk is dat fysiotherapie kan helpen, gaat u samen met de fysiotherapeut op zoek naar de mogelijke oorzaken van de klachten en bepaalt u samen uw persoonlijke doelen. Wat hoopt u met de behandeling te bereiken? Wat wilt u (weer) kunnen?

De fysiotherapeut onderzoekt ook het deel van het lichaam waar u last van heeft en kijkt welke invloed de klacht of aandoening heeft op de lichaamshouding en de manier waarop het lichaam beweegt.

Als de fysiotherapeut een diagnose heeft gesteld, bespreekt hij met u het behandelplan. De fysiotherapeutische behandeling past bij uw persoonlijke situatie en is gericht op het doel dat u wilt bereiken. De afspraak met uw fysiotherapeut kan bestaan uit een fysieke behandeling, maar ook uit bijvoorbeeld informatie, advies, oefening of training. De mogelijkheden binnen fysiotherapie zijn groot en divers, waardoor er altijd sprake is van maatwerk.

Alle fysiotherapeuten in onze praktijk zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie en/of het Keurmerk Fysiotherapie. Ook als praktijk zijn we geregistreerd in het Praktijkregister van het Keurmerk Fysiotherapie.
Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk, wij helpen u graag!

onze therapeuten

AFSPRAAK MAKEN

OF ANDERE VRAGEN?

BEZOEK ONS

OP ONZE PRAKTIJK