0182-352060

Mail ons

info@fysiofitness-bergambacht.nl

Bezoek ons

Meidoornstraat 5 - Bergambacht

Fysiotherapie

ONZE PRAKTIJK

FYSIOTHERAPIE IN BERGAMBACHT

Fysiotherapie en Fysiofitness Bergambacht probeert iedereen, van alle sportieve niveaus, in beweging te krijgen en te houden.

Wij proberen daar steeds flexibel mee om te springen want wensen en behoeften op het gebied van sport, blessures, plezier en ontspanning veranderen continue. Wij bewegen als organisatie mee en bieden verantwoord bewegen voor iedereen. Echt iedereen!

Of u nu topsporter of beginner, fit of geblesseerd bent. We bieden de gehele range van bijna alle soorten fysiotherapie en medische fitness tot aan een persoonlijk en uitgebalanceerd fitnessprogramma. Wij staan altijd en graag voor u klaar!

SPECIALISATIES

MAAK EEN KEUZE

Algemene fysiotherapie

Algemene fysiotherapie richt zich op het genezen van aandoeningen & ziekten en het verminderen van bewegingsbeperkingen.

Manuele therapie

Manuele therapie richt zich op onderzoek en behandeling van klachten aan de wer-velkolom en de gewrichten in armen en benen.

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie richt zich op de analyse van de sporter en zijn of haar klachten en revalidatie van de sportblessure of na een operatie.

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie richt zich op diagnostisch onderzoek en de behandeling van bekkenpijn en bekkenklachten.

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie richt zich op kinderen van 0-18 jaar. Door te bewegen (motoriek), te spelen leert het kind zijn eigen omgeving en zichzelf kennen.

Sensorische Integratie

Sensorische integratie richt zich op de correcte verwerking van zintuiglijke prikkels door de hersenen, essentieel voor spelen, sporten en leren.

Schoudernetwerk

Na een operatie, ongeval of ziekte is vaak een revalidatie-traject noodzakelijk om u weer op uw oude niveau te brengen.

COPD en Longnetwerk

Het COPD en longnetwerk richt zich op longproblematiek. Een fysiotherapeut kan je uitleggen wat je wel en wat je beter niet kunt doen.

Het Artrosenetwerk

Het artrosenetwerk richt zich op klachten van artrose, zoals knie- en/of heupartrose.

Het CNA netwerk

Het CNA netwerk richt zich op gespecialiseerde revalidatie bij centraal neurologische aandoeningen (CNA), zoals CVA, MS en parkinson.

Therapeutisch Tapen

Therapeutisch tapen richt zich op versnelt functioneel herstel door de mechanische sturing van gewrichten te verbeteren en pijn te verminderen.

Echografie

Echografie is een diagnostisch middel om opnames te maken van het houdings- en bewegingsapparaat.

Shockwave therapie

Shockwave richt zich op behandeling van (pees)klachten romdom de schouder, elleboog, heup, knie, enkel en/of voet.

AFSPRAAK MAKEN

OF ANDERE VRAGEN?

BEZOEK ONS

OP ONZE PRAKTIJK